Dogma Flying 0,5l

225 ден

Dogma Flying 0.5L  позната по своите иновативни занаетчиски пива. Без поконкретни информации, предизвик е да се обезбедат детали за овој конкретен производ. Сепак, со оглед на репутацијата на Догма за креативност и квалитет, „Flying“ би можело да биде препознатливо пиво со уникатни вкусови или карактеристики. Ако сте заинтересирани да го пробате, препорачувам да ја проверите веб-страницата на Пивара Догма или директно да контактирате со нив за повеќе информации за профилот на вкусот и стилот на „Летање“.