Ballantine’s 1l. 300003

1,355 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Чивас Бродерс.
Земја на потекло: Шкотска.