Dogma Hoptopod 0,5l

225 ден

Dogma Hoptopod 0.5L најверојатно се однесува на занаетчиско пиво произведено од Dogma Brewery. „Хоптопод“ сугерира дека тоа може да биде индиско бледо пиво (ИПА) со фокус на вкусовите на хмељ. Пивара Догма е позната по своите иновативни и висококвалитетни занаетчиски пива, често експериментирајќи со уникатни состојки и техники на подготовка. Големината на шишето од 0,5 литри е вообичаена за пакување за занаетчиско пиво, нудејќи дарежлива порција за уживање на ентузијастите. Ако сте љубители на бујни и вкусни пива, Dogma Hoptopod 0.5L може да биде возбудлив избор за проба.

Можеби ќе ви се допадне