Guinness can 0,44l

117 ден

Гинисовата лименка 0,44L е класичен контејнер за иконскиот ирски витко, Гинис. Познат по својата богата и кремаста текстура, длабок вкус и карактеристично каскадно истурање, Гинис е сакано пиво ширум светот. Големината на лименката од 0,44 литри нуди удобна опција за уживање во овој легендарен витко дома или во движење. Без разлика дали се пие полека за да ги вкуси неговите сложени вкусови или ужива со пријателите на друштвени собири, Гинис во конзерва од 0,44 литри ветува задоволувачко и незаборавно искуство за пиење.