Glen Moray +2 glasses shery cask

1,720 ден

Глен Мореј со 2 чаши Шери Буре е специјална понуда од ценетата дестилерија Глен Мореј. Овој сет вклучува шише шкотско виски од едно слад Glen Moray заедно со две чаши шери. Глен Мореј е познат по својот мазен и пристапен профил на вкус, со ноти на мед, ванила и сушено овошје. Чашите со шери буре додаваат дополнителен допир на елеганција на вашето искуство со пиење виски. Без разлика дали уживате уредно, на карпите или во коктели, Глен Мореј со 2 чаши Шери Буре ветува незаборавно и пријатно искуство со виски.