Glenfiddic 18 year old 700ml

5,769 ден

Glenfiddich 18 Year Old 700ml е ценет шкотско виски од едно слад од реномираната дестилерија Glenfiddich. На возраст од 18 години, овој израз нуди богат и сложен профил на вкус. Очекувајте ноти на даб, сушено овошје, мед и зачини, со ноти на тофи и ванила. Флаширан со 40% ABV, Glenfiddich 18-годишниот нуди непречено и луксузно искуство за пиење, олицетворувајќи ја посветеноста на дестилеријата на квалитетот и изработката. Без разлика дали уживате уредно, на карпите или како дел од изработен коктел, тој ветува незаборавно патување низ светот на шкотското виски.