Glenlivet Founders reserve 2 glass cups

2,325 ден

Glenlivet Founder’s Reserve 0,7L со 2 стаклени чаши е специјална понуда од иконската дестилерија Glenlivet. The Founder’s Reserve е почит на основачот на брендот, Џорџ Смит, и е познат по својот мазен и пристапен профил на вкус. Очекувајте ноти на овошни плодови, ванила и мед, со ноти на цитрус. Спакуван со две стаклени чаши, овој сет е совршен за споделување и уживање во познатото искуство на Glenlivet со пријател или сакана личност. Без разлика дали се пие уредно или на карпи, Glenlivet Founder’s Reserve ветува прекрасно искуство со пиење виски.