Apsolut Elyx 0,7l 42,3%

2,879 ден

Elyx е единствен  направен од зимска пченица одгледувана во северна Шведска. Дестилирана на бакарна колумна уште од 1921 година, ова е карактеристичен, целосен дух со чудесно мазна завршница.