Glenmorangie Lasanta

3,440 ден

Glenmorangie Lasanta е волшебно шкотско виски со еден слад од ценетата дестилерија Glenmorangie. Завршено во Oloroso шери буриња, овој израз нуди богат и комплексен профил на вкус. Очекувајте задоволувачки ноти на сушено овошје, топли зачини, тофи и чоколадо, со навестување на налудничавост. Флаширана со 46% ABV, Glenmorangie Lasanta дава мазна и кадифена текстура, што го прави прекрасен избор за љубителите на виски кои бараат длабочина и софистицираност. Без разлика дали уживате уредно, на карпите или како дел од изработен коктел, тој ветува незаборавно и пријатно искуство за пиење виски.