Grozd цревено 2l

ден

Виното за социјални зборови. Оваа велика боца го овозможува споделувањето на уживањето со блиските. Со својот плоден вкус и мек финиш, Grozd Црвено создава воспомени за дружење и радост, правејќи ги моментите особено специјални.