Alexandria 0,187 Classic

115 ден

„Alexandria 0.187 Classic: Petite Symphony. Ова мало шише содржи огромни задоволства, доловувајќи ја суштината на својот истоимениот град. Со својата класична привлечност, дава вкус на софистицираност во секоја голтка. Alexandria 0.187 е доказ за префинето уживање, но сепак компактно полн со вкус“.