Grozd Mastika 100ml

85 ден

Мастика Грозд е македонски ликер со вкус на анасон. Тоа е 100% природен дестилат за вино, кој се внесува со природни состојки, вклучително и ливаден мед, есенцијално масло од семе од анасон и е збогатен со ароматични и лековити растенија. Безбоен ликер од ракија од грозје со многу изразен и остар мирис и богат вкус на анасон.

Содржи 43% алкохол.