Грозд Мастика 1l

625 ден

Мастика Грозд е македонски ликер со вкус на анасон. 100% природен дестилат за вино кој се внесува со природни состојки, вклучително и ливаден мед, есенцијално масло од семе од анасон и е збогатен со ароматични и лековити растенија. Безбоен ликер од ракија од грозје со многу изразен и остар мирис и богат вкус на анасон. Кога се меша со вода, безбојната мастика се трансформира во магична синкаво-бела боја.

Содржи 43% алкохол.