Henkell Trocken Dry 0,75l

459 ден

Henkell Trocken е еден од најпопуларните брендови за пенливо вино ширум светот со генерации. Карактерот на виното е дефиниран со исклучителна куве од одлични вина од класични сорти како Шардоне, Совињон Блан, Ченин и други. Henkell Trocken сјае нежно и упорно во стаклото. Неговиот вкус е свеж, пенлив, со долг послевкус и суптилна арома на тропско овошје.