Nerds Gummy Clusters

Фузија со излив на вкус! Овие слатки со големина на залак комбинираат крцкави бонбони Nerds со џвакачки гумени добрини, создавајќи експлозија на вкус во секој кластер. Со мешавина на лути и слатки вкусови, секој залак е сетилна авантура. Совршен за задоволување на желбите и додавање на разигран пресврт на вашето искуство со грицкање.

Можеби ќе ви се допадне