Ouzo Arion 2l

849 ден

Нурнете во автентичното грчко искуство со узо Арион, традиционален грчки ликер познат по својот посебен вкус на анасон и мазна завршница. Изработен со прецизно внимание на деталите, овој дух ја доловува суштината на грчката гостопримливост и култура. Најдобро уживање, разладено како аперитив или во комбинација со мезе, узо Арион нуди вкус на Грција во секоја голтка, пренесувајќи ве до бреговите избавени од сонцето и живите таверни.

Можеби ќе ви се допадне