Ouzo Plomari 0.7l + 2 чаши

539 ден

10% Off

Започнете на патување до грчкиот остров Лезвос со узо Пломари, врвен ликер со вкус на анасон, направен со традиционални методи. Неговиот мазен и сложен профил на вкус, со ноти на сладунец и билки, ја отелотворува суштината на грчкото гостопримство. Во комбинација со две елегантни чаши, овој комплет ве поканува да ги вкусите автентичните вкусови на Грција, без разлика дали се ужива како аперитив или во празнични дружења со саканите.

Можеби ќе ви се допадне