Reese’s Peanut Butter Trees

65 ден

Reese’s Peanut Butter Trees се сезонско уживање кое ги комбинира неодоливите вкусови на кремастиот путер од кикирики и мазното млечно чоколадо. Во форма на празнични новогодишни елки, овие задоволства се одликува со богат и пријатен фил од путер од кикирики, обвиткан во слој од вкусна млечна чоколада. Секое залак нуди совршена рамнотежа на слатко и солено, создавајќи декадентно искуство за ужина што го сакаат љубителите на чоколадото и путерот од кикирики. Без разлика дали се ужива како празнично уживање или уживање во текот на целата година, дрвјата од путер од кикирики на Рис сигурно ќе ги воодушеват пупките за вкус со нивниот иконски вкус и празнична форма.