Takis Blue Heat

Takis Blue Heat се смели и вкусни ролати тортиља од пченка кои внесуваат уникатен пресврт во класичната постава на Такис. Наполнети со примамлива мешавина од зачинета чили пиперка, лута лимета и белег на ладно сино топлинско зачинување, овие чипови нудат динамично искуство на вкус што е и огнено и освежувачко. Со нивната живописна сина боја и профилот на интензивен вкус, Takis Blue Heat сигурно ќе ги воодушеви љубителите на грицки кои бараат возбудлива авантура за грицки. Без разлика дали уживате сами или во комбинација со вашето омилено натопи, овие чипсови гарантирано ќе додадат излив на возбуда во секоја прилика за грицкање.

Можеби ќе ви се допадне