Vecchia Romagna mini 0.03l

180 ден

Vecchia Romagna” е италијански бренд на ракија, познат по својот висок квалитет и изразитиот вкус. „мини 0,03l” најверојатно се однесува на големина на минијатурно шише кое содржи 0,03 литри ракија Vecchia Romagna. Овие минијатурни шишиња често се користат за индивидуални порции или земање примероци Тие се погодни за дегустација или за ситуации кога се посакува само мала количина на алкохол.