Vermouth Cinzano Bianco 1l

689 ден

Светло жолтиот вермут со полно тело и нежна арома, Cinzano Bianco е сладок и исклучително разновиден. Може да се ужива директно како аперитив или како состојка во коктел, а најдобро е да се служи претходно изладен.
Состав: вино (содржи антиоксидант: сулфити), шеќер, вода, алкохол, природни ароми.
Да се чува на суво место, заштитено од директна сончева светлина.