Vermut Martini Bianco 50/0,06 15%

89 ден

Кралица на вермутот. Позната во минатото како Bianchissimo- најбелата. Вкусовите на луѓето ги препознаа нежните ноти на ванила. Со повеќе награди почнувајќи од 1910 година, убавата дама на Песионе, стана име со највисок почит. Спаковано во мини издание за индивидуално сервирање