Wine Blueberry 0.75L

ден

Нашето вино од боровинки е најудобно на ладно, суво, темно место. Ја мрази директната сончева светлина, исто како вампирите. Ќе опстои во вашиот фрижидер неколку дена по свеченото отварање, но препорачуваме веднаш да го пиете.