Vino Pivka Afrodizijak 0,75l

410 ден

Терминот „Афродизијак“ обично се однесува на афродизијаци, што имплицира дека ова вино може да има одредени квалитети или состојки за кои се верува дека ги зајакнуваат романтичните чувства или желби.

Бидејќи се работи за шише од 0,75 литри, веројатно е шише за вино со стандардна големина. Сепак, без повеќе контекст за специфичниот тип или стил на вино, предизвик е да се дадат дополнителни детали. Тоа може да биде црвено, бело или розе вино, или дури може да биде овошно вино или мешавина со уникатни состојки.