Водка Царска оргинал 1л 40%

849 ден

Царската сребрена е произведена во чест на триесетгодишнината од Св. Петербург и заедно со Tsarskaja Prémium водката припаѓаат на врвните вотки по нивниот квалитет, деликатес и вкусен вкус.