Vodka Gorbatschow 1l 37,5%

770 ден

Брендот Горбачов се залага за традиција и квалитет повеќе од 100 години. Најпознатиот и најуспешниот духовен бренд во Германија има потекло од Санкт Петербург, Русија. Во 1917 година основачот, Леонтович Горбачов, се преселил од Санкт Петербург во Берлин.