Vodka Cristal Head 700ml

2,719 ден

Нова вотка од легендата на комедијата Ден Ајкројд. Направена од најчистите води на Њуфаундленд во Канада на североисток, водката е четирикратно дестилирана и тројно филтрирана преку она што е познато како херкимерски дијаманти (двојни завршетоци кварцни кристали).

Со уникатната форма на шише со череп направена во Милано, Италија од Bruni Glass the Crystal Head вотката достигна продажба од 1 милион шишиња побрзо од вотката Grey Goose или Belvedere што значи дека овој уникатен производ има и стил и суштина.