Водка руски стандард 0,7

ден

Руски стандард е повеќе од име, тоа е ветување дека на giveубителите на вотка ширум светот ќе им се даде нов стандард во вотка. Каде што некогаш алкохоличарите требаше да изберат помеѓу чиста вотка или вотка со добар вкус, сега алкохоличарите можат да ги имаат и двете.