Alexandria 0,187l Rose

115 ден

Купажа од сортите мускат хамбург, мерло и каберне совињон. Полусуво розе вино со светло розова боја и изразени тропски ароми при што преовладува аромата на манго со ноти на бело овошје и ѓумбир. Вино со лесно тело и свежа киселост и балансирани ароми на праска, кајсија и диња.