Amstel Premium DuoPack неповратен

ден

Состојки: вода, јачменов слад, природна арома, екстракт од хмељ
Амстел е исклучително питко пиво, со интензивна златна боја и богат вкус на хмељ, што му дава уникатен и впечатлив вкус, кој особено е препознаен и ценет од страна на вистинските познавачи на пивото. Поради својот препознатлив вкус, Амстел со текот на годините успеа да стекне популарност далеку од границите на земјата на своето потекло, Холандија.