Baron de Rothberg Brut 0.75ml 11%

230 ден

„Baron de Rothberg Brut“  е  вид на пенливо вино, поточно брут, што обично значи дека е суво. „0,75 ml“ најверојатно се однесува на големината на шишето, што е стандардно за шишињата со вино. „11%“ го означува алкохолот по волумен (ABV), кој во овој случај е 11%, вообичаен ABV за пенливи вина.