Beefeater pink gin tonik 0,25 limenka

159 ден

Beefeater Pink Strawberry е енергичниот нов Пинк џин направен со користење на оригиналниот рецепт за сув Beefeater Лондон со додавање на природен арома на јагода за да му се даде жив и вкусен вкус на јагода.