Belvedere bartezek votka 0,7l

2,859 ден

Ексклузивната полска вотка е претежно позната во луксузниот сектор. Оваа прекрасна вотка ја пиете во најпопуларните барови и ресторани. Друг луксузен бренд на вотка од Полска брзо ги освојува меѓународните пазари. Името и изгледот на шишето водното езеро Белведере Бартезек веќе укажуваат на потеклото на неговата суровина. За оваа вотка, ‘ржот се протега до брегот на полското езеро Бартезек, давајќи и свежи и живи ароми.
Уживајте во уредно или со мраз!