Belvedere pure votka 0,7l

2,399 ден

Вотката Белведере е израз на луксузна вотка, која се прави од ‘рж и вода и се дестилира на оган. Содржи 0 адитиви и без додаден шеќер. 600 години полска традиција на производство на вотка го роди Белведере, горда природа …