Brzanov Artizan vranec 2016 0,75l

1,495 ден

Суво црвено вино добиено со класична ферментација, зреено 3 години и флаширано, 13%вол.алкохол, без остаток на шеќер и додаток на адитиви. Во процесот на производство користен е само селективен квасец и минимална количина винобран. Виното не е филтрирано.