Brzanov Syrah 2015 1,5l magnum

2,550 ден

“Brzanov Syrah 2015 Magnum” е висококвалитетно вино, произведено од винарска куќа “Brzanov”, кое е направено од сортата грозје Сира (Syrah). “Magnum” шишињат се обично со големина од 1,5 литри.

Вино од сортата Сира е познато по својата интензивна арома и комплексен вкус. “Brzanov Syrah 2015 Magnum” има зрели ноти на тамни плодови како што се шумска јагода, касис и зачини, со дополнителен димензиониран вкус поради зреењето во магнум бутилката.

Ова вино би било одличен избор за специјални прилики или за уживање со пријатели и семејство, бидејќи понудува уникатно искуство со зреење и вкус.