Bulldog 40% 0,7l

1,650 ден

„Budlog“

Бренд на џин што обично се продава во шишиња од 0,7 литри со содржина на алкохол од 40%. Овој џин се одликува со сложената комбинација на билки и зачини, кои му даваат карактеристичен и богат вкус. Булдогот Џинот често се опишува како сочен и свеж, со ноти на јагода, коријандер, смрека и други ароматични билки. Одлично е да се ужива самостојно или во коктели, каде на најдобар начин ќе се изразат неговите богати вкусови.