Bulet burbon 0,7l

2,179 ден

Bulleit Bourbon е инспириран од вискито кое било пионерско пред повеќе од 150 години. Се користат само состојки со највисок квалитет. Комплексноста на Bulleit Bourbon доаѓа од неговата уникатна мешавина од ‘рж, пченка и јачмен слад, заедно со специјални соеви на квасец и чиста вода филтрирана со варовник од Кентаки. Поради особено високата содржина на ‘рж, Bulleit Bourbon има храбар, зачинет карактер со финиш кој е карактеристично чист и мазен.