Bushmills 0.05l

125 ден

“Bushmills 0.05l” 

Малo шише  од 0.05 литри на Bushmills ирски виски. Bushmills е позната ирска виски бренд кој е познат по својата квалитетна ирска виски. Оваа мало шише е практична за патувања или за кратки уживања, дозволувајќи на уживателите да го искусат вкусот на Bushmills.

Можеби ќе ви се допадне