Bushmills orignal 0,7l 40% +2 glass cups

1,399 ден

Bushmills Original 6/0,7л 40%” 

Aроматична и вкусна ирска виски, карактеризирана со својата гладкост и комплексност на вкусот. Ова виски е произведено од премиум квалитетен јачмен, кој потоа е дестиларан и зреен во буриња од дaб. Bushmills Original има богат аромат со ноти на мед, ванила и цитрусови плодови, кои ги преовладуваат во вкусот. Со својата гладкост и печатлив финале, ова виски е идеален за уживање самостојно или во коктели.