Bushmills Red Bush

1,350 ден

Bushmills е многу традиционална дестилерија и ретко е да се види нов израз – ова беше прва што се појави скоро пет години! Тоа е слатка и маслена драма со многу ванила и крем, како што би очекувале од неговото созревање во бурбонски буриња, со многу прво полнење во смесата.