Dubliner Honey Irish Whiskey 0,7l

1,189 ден

Луксузниот ирски ликер The Dubliner, базиран на виски, е мешавина од саќе, карамела и виски. Совршен пијалок за љубителите на виски со сладок јазик.

Dubliner Whisky & Honeycomb е мазен, сладок и интензивно се пие. Дали со мраз или во мешан пијалок, па дури и како тајна состојка во десертот.