Dulong Premium Merlot Cabernet 0.75l

410 ден

Dulong Premium Merlot Cabernet 0.75L е вино од категоријата на кулинарско вино, произведено од куќата Dulong. Ова вино е комбинација од две популарни сорти мерло и каберне софинјон, што обично резултира во вино со богат и комплексен вкус. Очекувајте ароми на зрели овошја, софистицирано смешани со ноти на вишна и црни пиперки. Ова вино често се препорачува да се служи со јадење, особено со јагнешко месо, тестенини и сиреви.