Глен Мореј шери цаск финиш 0,7л 40%

1,520 ден

Вискито со финиш од шери буре Глен Мореј има тенденција да има подлабоки и побогати ароми, а бурињата шери можат да додадат сладест, овошни и зачинети ноти.