Glenmoragie 10 years со кутија

3,180 ден

Glenmorangie 10 Years with Box е класично шкотско виски со еден слад од ценетата дестилерија Glenmorangie. Одлежено една деценија во дабови буриња, овој израз нуди мазен и пристапен профил на вкус. Очекувајте ноти на цитрус, ванила, мед и цветни совети, со допир на даб и зачин. Презентиран во елегантна кутија, Glenmorangie 10 Years е совршен подарок или додаток на која било колекција виски. Без разлика дали уживате во уредно, на карпи или во коктели, тој ја отелотворува суштината на изработката на Хајленд шкотското виски.