Glenmoragie Signet Whiskey 0.7l

12,199 ден

Glenmorangie Signet Whisky 0.7L е врвен скоч со еден слад, познат по својата иновација. Изработен со мешавина од ретки и стари виски, може да се пофали со богат профил на вкус. Нотите на темно чоколадо, еспресо, зачини и сушено овошје создаваат луксузно искуство. Печениот чоколаден слад додава длабочина. Овој израз ја олицетворува посветеноста на Glenmorangie за извонредност и ги поместува границите на производството на виски. Вистински скапоцен камен за љубителите кои бараат необично во секоја голтка.