Gordons 0.7l

760 ден

14% Off

Сувиот лондонски сув џин, Гордон се ужива уште од 1769 година. Со своето иконично зелено шише и препознатливиот профил на вкус, Гордон е совршен за безвременски коктели како џин и тоник или мартини. Започнете на патување низ богатата историја на џин со секоја голтка од Гордон.