Great House Gin 37,5% 1l

549 ден

Се произведува со мешање на висококвалитетен алкохол и дестилат мацериран бор (Juniperus Comunis) и други ароматични билки. Ова уникатно сочетание карактеризира исклучителна бистрина и безбојност, претставувајќи го препознатливиот вкус на ароматични билки и бор. Квалитетната комбинација прави ова гин тоник идеален избор за уживање во коктели или самостојно.