Finsbury Gin Strawberries 0,7l

479 ден

11% Off

Прекрасен додаток на семејството Финсбери, кој може да се пофали со треперлива розова нијанса. Овој џин хармонично ја спојува сладоста на свежа јагода со црвени бобинки, суптилна смрека и ноти на цитрус. Врз основа на класичниот рецепт на Финсбери од 1740 година, тој користи десет ботанички и природни овошни вкусови. Најдобро се служи со тоник и свежи бобинки, тој нуди освежувачко и урамнотежено искуство на вкус, доловувајќи ја суштината на летото во секоја голтка.