Hendricks Gin 0,7l

2,050 ден

9% Off

Состав: aлкохолен дестилат од билки.
Алкохол: 41.40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 947 kj / 229 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Гирван дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.